top of page

Jubileumweekend Böhmerwaldkapel31-3-2023 Galaconcert

De drumband en fanfare wisten het publiek weer te verrassen met prachtige en afwisselende muziek met een Noord-Limburgs tintje in een volle sporthal in Oirsbeek. De drumband opende het concert in stijl door in samenwerking met de fanfare van St. Jan uit Leyenbroek 8(Sittard) een aantal klassieke nummers om te toveren tot een eigentijdse versie.

De fanfare bracht voor de pauze een meer klassiek getint programma met de uit Venlo afkomstige bariton Sef Thissen als solist ten gehore. Na de pauze volgde een licht repertoire met solisten uit eigen gelederen: Christian Martens en Carmen Huppertz. Deze avond werden ook een aantal arrangementen van onze eigen Romano Diederen gespeeld. Een gastoptreden van de eveneens uit Venlo afkomstige artiest Frans Pollux kon aan deze avond ook niet ontbreken. Speciaal voor deze avond maakte hij zijn agenda vrij. Het Alfa Bier, zijn lievelingsbier, kwam deze avond immers vers van de tap.

1-4-2023 Schinaler

Op zaterdag 1 april speelde de Schintaler in een uitverkochte sporthal van Oirsbeek. DJ entertainer Wim Frijns had de boel al goed opgewarmd voor de ruim 1200 aanwezige fans van 16 tot 85 jaar. Om 22:00 uur betrad de Schintaler met al hun hits en klassiekers het podium voor een 2,5 uur durende wervelende show.


Wil je de Schintaler nog een keer live zien? Dat kan tijdens het OLS dat 1 juli aanstaande in Born wordt gehouden. Helaas is ook dit concert al uitverkocht, dus dan zul je nog een kaartje moeten weten te bemachtingen.....
16-4-2023 Böhmerwaldkapel en Fegerlander

Zondag 16 april speelde de jubilerende Böhmerwaldkapel samen met de Fegerländer o.l.v. Walter Grechnich in de Noeber Beemden. Bijna 300 liefhebbers genoten van de böhmische blaasmuziek van de bovenste plank. Het concert was een mooie afsluiting van de twee prachtige muziekweekenden in april. Met een grote inzet van onze leden en vrijwilligers waarvoor onze dank, heeft dit ook in financiële zin een mooie bijdrage opgeleverd. 


30 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page