top of page

De Böhmerwald Kapel viert samen met Fanfare St. Caecilia Schinnen haar 10- jarig bestaan.

Na 10 jaar, een vice Europeeskampioenschap in de profi kasse, talloze optredens waaonder Lechnerfest in Oostenrijk en bijna 3 CD's verder is het tijd voor een feestje. Dit vindt plaats in 2 weekenden. 31 maaart en 1 april en op zondag 16 april.

De Jubileum festiviteiten op een rijtje:

- Vrijdag 31 maart 20.00 uur: Galaconcert Fanfare St. Caecilia Schinnen met medewerking van Sef Thissen en Frans Pollux in sporthal “de Pollack” in Oirsbeek

- Zaterdag 1 april 20.00 uur: het optreden van de Schintaler Live in sporthal “de Pollack” in Oirsbeek

- Zondag 16 april 11.00 uur: Frühshoppen met een Jubileum optreden van de Böhmerwald Kapel en aansluitend Walter Grechenig & seine Fegerländer in gemeenschapshuis Noeber Beemden in Schinnen


Gala concert Fanfare St.Caecilia Schinnen en de Böhmerwald Kapel, zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als onderdeel van de Jubileum festiviteiten laat ook de Fanfare van zich horen en organiseert op vrijdag 31 maart a.s. haar inmiddels traditionele galaconcert. Deze keer met medewerking van 2 Limburgse zang coryfeeën Sef Thissen met zijn imposante klassieke bariton stem en Frans Pollux als zanger en vertolker van liedjes in het Limburgs. Daarnaast treden uiteraard ook nog de fanfare en de drumband op. Kortom een verrassende avond vol afwisseling.


Schintaler Live in concert in sporthal de Pollack in Oirsbeek Zaterdag 1 april a.s. is het dan zover; de Schintaler voor het eerst sinds de comeback in 2013 terug met een optreden binnen de gemeentegrenzen van Beekdaelen! De Schintaler band werd begin jaren negentig gevormd vanuit Fanfare St. Caecilia Schinnen. Nog steeds zijn enkele leden van de Schintaler lid zowel van deze Fanfare alsook van de Böhmerwald Kapel. .


Frühshoppen met Walter Grechenig und seine Fegerländer Zondag 16 april a.s. komen op uitnodiging van de Böhmerwald Kapel de Fegerländer zorgen voor een hoogstaand en spetterend optreden. Het belooft voor de liefhebbers van de Böhmische en Oostenrijkse volksmuziek een muzikale happening te worden. De Frühshoppen begint met een Jubileum optreden van de Böhmerwald Kapel met aansluitend het optreden van de Fegerländer.

kaartverkoop:

of zie de links op www.fanfareschinnen.nl
56 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page